Kas

SUNUYA ULAŞMAK İÇİN LİNKE TIKLAYINIZ.

Kas

3-H sınıfı öğrencilerimizin yürüttüğü, her ay bir yazarla tanışacakları Bir Yazar Bir Kitap projesi kapsamında bu ay konukları Çetin Ceviz kitabı yazarı Sinan YAŞAR oldu. Öğrencilere sorgulayarak okuma alışkanlığı kazandırmayı hedefleyen  proje için emeğe geçen herkesi tebrik ediyoruz.

Kas

Kuruculuğu 3-D sınıf öğretmeni Engin BALCI tarafından yapılan ve 3-F sınıf öğretmeni Samime KAYA'nın proje ortaklığı ile yürütülen "Bin Hayal Bir Kitap" eTwinning projesinin Ekim ayı kitap okuma ve hikaye haritası oluşturma etkinlikleri tamamlanmıştır.

Kas

Okulumuz 3-D ve 3-F sınıflarının yürüttüğü eTwinning projesi kapsamında , Yenitaşkent Yusuf Bayık İlk ve Ortaokulu Kütüphanesi için bağış topluyoruz. Katkıda bulunan ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Kas

1-H sınıfı öğrenilerimiz, öğrendikleri harflerin tadına kek yaparak bakıyor. Keyifli,eğlenceli ve kalıcı öğrenmeyi teşvik eden öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Şbt

Okulumuz 2-F sınıfı öğrencileri Beslenme Dostuyuz Sağlıklıyız Projesi kapsamında yaptıkları çalışmaları sergilediler. Öğrencilerimiz eğlenerek ve yaşayarak öğrenmeye devam ediyor.