Ortağı olduğumuz '' CREATE FOR THE FUTURE '' eTwinning Projesinin ilk tanışma webinarı gerçekleştirildi.

Ortağı olduğumuz, Samime Kaya ve Şadet Bulut tarafından yürütülen ''CREATE FOR THE FUTURE'' eTwinning projesinin ilk tanışma webinarı gerçekleştirildi. Create  For The Future e Twinning projemiz 7-11 yaş aralığındaki öğrencilerimize yönelik olup eğitimin  dijitalleşmeye çevrildiği bu dönemde öğrencilerimizin yaparak yaşayarak uygulamalı etkinliklerle 21.yy becerilerini geliştirilmesi amaçlanmaktadır.

Proje faaliyetlerimiz ile öğrencilerimizin işbirliği, iletişim,  yaratıcılık eleştirel düşünme, problem çözme ve  dijital okur yazarlık becerileri geliştirilmesi hedeflene projemiz Aralık 2021 - Mayıs 2022 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.

Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılar dileriz.

23-12-202123-12-2021

Yayın: 23.12.2021 - Güncelleme: 26.01.2023 14:11 - Görüntülenme: 298